Att vara stomi-opererad upplever många som ett handikapp och ett generande problem.
Lösningen heter MiraSpol.

MiraSpol är ett överlägset hjälpmedel, som gör livet mycket lättare för många stomiopererade. Ett praktiskt system som underlättar självvård, hygien och tömning av stomibandage
Med MiraSpol genomförs tömningen av påsen samt tömning av kontinenta reservoarer i stort sett luktlöst. Proceduren sker stående och avslappnat. Detta eliminerar de skador som kan uppkomma hos dem som annars varit hänvisade till obekväma ställningar vid vanliga toalettstolar. Systemet fungerar i såväl privat som offentlig miljö.

Den centrala funktionen
MiraSpol har fått sitt namn av själva hjärtat i systemet. Skålen är tillverkad i formpressad aluminium. I den cirkulerar 38-gradigt vatten. Detta förs sedan direkt till avloppet. Genom att föra ned stomipåsens tömnings anordning eller kateter i skålen reduceras luktproblem i princip helt. Då den inte används skjuter du bara in den i skåpet. På så vis är den också dold.

Kocks reservoar
MiraSpolens handduschhandtag finns även med ett specialmunstycke som passar in i katetern för Kocks reservoar, vilket innebär att MiraSpolen även är utrustad med en tryckreduceringsventil så att handduschen kan anslutas direkt till tömningskatetern så man slipper använda handsprutan.
Termostatblandare och övrig VVS är standarddetaljer av kända märken.
Vi kan även leverera MiraSpol med låsbar lucka.

Lyxutrustning? Knappast. En självklarhet!
Att få sitt badrum, sin toalett anpassad till de förutsättningar man har som stomiopererad är en självklarhet. Det är en del av vår speciala trygghet. Därför har varje stomiopererad nu rätt till bidrag för att skaffa rätt hjälpmedel inte bara hemma utan även på sin arbetsplats.

Vill du veta mer om MiraSpol, kontakta oss via brev, telefon, fax eller e-post.

Postadress: Box 39
                       667 21 Forshaga
Besöksadress: Thyras väg 4
                             Framgården Industriområde
Tele: 054- 87 26 30
Fax: 054- 87 26 30
E-post: js-produkter@telia.com
Webbsida: www.miraspol.se